Over ons

Passie voor smaak

Passie voor smaak - Unieke Topwijnen Webshop

Onze passie voor lekkere wijn komt voort uit onze passie voor lekker koken. De combinatie van wijn en spijs intrigeert ons al jaren. In ons restaurant zochten we dan ook altijd naar passende wijnen bij onze gerechten. Dit lukte altijd prima, echter liepen we vaak tegen het feit aan dat de door ons zo geliefde wijn twee dorpen verder ook werd geschonken.

Vandaar ook dat we op zoek zijn gegaan naar een manier om Unieke wijnen in ons restaurant te serveren. Via Facebook en Instagram zijn we in contact gekomen met verschillende jonge wijnmakers van over de hele wereld.

Na de eerste contacten werden er al snel de eerste proefpakketjes opgestuurd, deze werden door ons samen met vrienden, kennissen en gasten uit ons restaurant altijd met veel plezier geproefd.

Heuse proeverijen in ons restaurant om de lekkerste wijnen te selecteren, prachtige avonden hadden en hebben we nog steeds.

Inmiddels vinden we het tijd om onze vondsten, vanuit in eerste instantie Italië en Oostenrijk, later gevolgd door wijnen van over de rest van de wereld, met u te delen.

Op deze site zullen regelmatig nieuwe verrassende wijnen , die u nergens anders in Nederland kunt bestellen, aan u worden gepresenteerd.

We zien u dan ook graag terug om u opnieuw te laten imponeren door een van onze Unieke wijnen.

Unieketopwijnen.nl is Thuiswinkel gecertificeerd.

Filotorto 2013 wint hoofdprijs. - Unieke Topwijnen Webshop

Filotorto 2013 wint hoofdprijs.

Wat een top resultaat voor deze heerlijke wijn, de filotorto uit 2013 wint de hoogst mogelijke onderscheiding van Vinibuoni d'Italia. Vinibuoni d’Italia: Deze gerenommeerde wijngids wordt uitgegev... lees verder »

In November zijn we te zien op RTL4 - Unieke Topwijnen Webshop

In November zijn we te zien op RTL4

Mooie promotie van Unieketopwijnen.nl. Binnenkort te zien op RTL4 en RTL5... lees verder »